Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Warta

  • ZXM new office building inauguration

    peresmian gedong kantor anyar ZXM

    Wilujeng & pangharepan pikeun peresmian gedong kantor anyar ZXM dina bulan Méi.Kahayang anu haneut pikeun bisnis booming ZXM kalayan masa depan anu cerah.Wilujeng sumping didatangan kami soonest....
    Maca deui
  • ZXM Smart loading robot & jalur produksi mesin edging ganda speed tinggi calakan

    garis produksi ZXM stabil, kinerja dipercaya jeung énergi-hemat.Urang ngagabung robot loading pinter dina garis pikeun loading kaca.Sakabeh garis bisa cocog jeung robot & sistem ERP, mesin cuci pikeun ngawujudkeun produksi otomatis.transmisi mesin téh kalawan speed tinggi.max kami.ngagiling...
    Maca deui
  • Exhibition Delay Notice

    Pameran Reureuh Bewara

    Konsumén anu dihormat, Hapunten pikeun nginpokeun ka anjeun yén 32nd Cina International Kaca Industrial Téknis Pameran reureuh.Mudah-mudahan urang tiasa pendak sareng anjeun gancang-gancang.Hormat pangalusna, ZXM KACA MACHINERY CO., LTD.搜索 复制
    Maca deui
  • ZXM kaca ganda edger di Guangzhou Kaca Fair

    ZXM ditampilkeun 2 mesin on Cina Guangzhou Glasstec Expo & Canton Kaca Fair: speed tinggi kaca edger ganda na 12 spindles mesin mitering kaca.Duanana mangrupakeun barang populér di industri ngolah kaca.Salila période husus ieu, teu gampang pikeun ngadatangan sagala Fair boh domestik atawa ab...
    Maca deui
  • 5 Common Glass Edge Types

    5 Jenis umum Kaca Tepi

    bahan kaca bisa nampa loba tipena béda perlakuan ujung kaca, nu masing-masing uniquely bakal mangaruhan fungsi sakabéh jeung kinerja sapotong rengse.Edging tiasa ningkatkeun kaamanan, éstétika, fungsionalitas, sareng kabersihan bari ningkatkeun dimensi ...
    Maca deui
  • ZXM new showroom for glass double edger is open in Lunjiao, Foshan City.

    Showroom anyar ZXM pikeun kaca ganda edger dibuka di Lunjiao, Kota Foshan.

    Wilujeng sumping didatangan tur pilih mesin ZXM.15 April 2020 Mesin edging kaca ti ZXM dimuat kana wadahna ka nagara Afrika....
    Maca deui
  • How Low-e Glass Works

    Kumaha Low-e Kaca Gawé

    Kaca mangrupikeun salah sahiji bahan wangunan anu pang populerna sareng serbaguna anu dianggo ayeuna, kusabab sabagéan ageung ningkatkeun kinerja surya sareng termal.Salah sahiji cara pikeun ngahontal prestasi ieu nyaéta nganggo palapis pasip sareng kontrol solar low-e.Janten, naon anu low-e gla ...
    Maca deui
  • Naha Sebutkeun Jenis Kaca?

    Milih kaca arsitéktur katuhu téh krusial kana proyék suksés.Pikeun kaputusan anu langkung terang dina evaluasi, pamilihan sareng spésifikasi kaca arsitéktur, Kaca Arsitéktur Vitro (saméméhna kaca PPG) nyarankeun janten akrab sareng sipat a ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih mesin beveling garis lempeng kaca katuhu?

    Kaca mesin beveling garis lempeng mangrupakeun salah sahiji jumlah pangheubeulna sarta pangbadagna pakakas mékanis dihasilkeun dina alat-alat ngolah jero kaca.1. Motor tina kaca mesin beveling garis lempeng téh pangpentingna, sarta sarat precision na oge v ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Mesin Polishing Tepi Kaca Sareng Kumaha Meuli Anu Katuhu?

    Produk kaca aya dina paménta tinggi.Sababaraha item ngajadikeun fungsionalitas, sedengkeun anu sanésna mangrupikeun atraksi.Jalma resep potongan kaca kusabab transparansi, éstétika, sareng kageulisanana.Pikeun nyumponan kabutuhan pangguna akhir, seueur padagang kaca nawiskeun rupa-rupa barang.Ho...
    Maca deui